Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem
HÍRLEVÉL

Az Ön email címe:

Keresés
.Évforduló-évkönyv
Evkonyv

Kedves Barátaink!
 
Megünnepeltük fennállásunk 15. évfprdulóját a Magyar Tudományos Akadémián és hivatalosan is bemutattuk Emlékkönyvünket.
 
Köszönjük azoknak, akik ezen a rettenetesen hideg, havas, csúszós napon eljöttek, hogy velünk együtt örüljenek sikereinknek, higgyenek az elkövetkezendő 15 évünkben. Sajnáljuk, hogy sokan az időjárás, no meg az influenza miatt nem jutottak el hozzánk!
 
Íme:
 
Kívánjuk Nektek, hogy az elkövetkezendő másfél évtizedben nyújthassuk azt, amit eddig, és valami újat, olyat, ami megszépíti életetket, hiszen tudjétok: "A szomorúság ellen a legjobb orvosság a tanulás..."
 
Őszinte tisztelkettel és szeretettel, köszönettel:
 
Ágnes
(Pécsi Ágnes egyiptológus)
 
 

 
Kedves Barátaink!
 

Megjelent a Vámbéry fennállásának 15. évfordulójára kiadott Emlékkönyvünk, holnap jön ki a nyomdából, és pénteken, szombaton dedikáljuk, hogy még karácsony előtt mindenki hozzájusson. Nagyon jó tanulmányok vannak benne, küldöm azoknak is a listáját.
 
Küldöm az Egyiptomi szombat programját, egész nap hozzá lehet jutni a Vámbéry-ben (VI. Király utca 43-45.). Bolti forgalomban nem lesz, és sorszámozott példányok vannak.
 
Közel 300 név van azon a listán, amelyen az elmúlt 15 év egyiptológia képzésének beiratkozott hallgatóit gyűjtöttük össze. Aki csak egy évig vagy 15 éve  folyamatosan vagy nyári táborban volt Hallgatónk, - reményeink szerint - mind szerepelnek a listán, amit a Vámbéyr Ármin keleti Szabadegyetem honlapján meg lehet nézni (és ki lehet egészíteni, javítani, hogy a húszéves évfordulóra már teljesen tökéletes legyen!)
 
Reméljük, január 13-án a Magyar Tudományos Akadémián ott lesztek, és reméljük, hogy  Emlékkönyvünket, amelyben neveiteken, képeiteken kívül 21 tanulmány is van, karácsonyi ajándékba magatoknak, barátaitoknak, az egyiptológia iránt érdeklődő ismerőseiteknek elviszitek! Ezen a héten csütörtökön (december 15-én) és pénteken (16-án) déltől este 8 óráig, szombaton pedig egész nap várunk benneteket! (VI. Király utca 43-45.)
 
Szeretnénk hallani Rólatok!
 

a Vámbéry-s Lányok

Hallgatóink listája