Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem
HÍRLEVÉL

Az Ön email címe:

Keresés
.Nyitólap
Üdvözöljük a Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem weboldalán!

Kedves Hallgatóink, Barátaink!

 

Talán nem veszitek zokon, hogy még csak egy hét múlva lesz szeptember elseje, de mi már tanulással "zaklatunk" Benneteket!

Az igazi tanévkezdésig még két táborunk lesz: augusztus 31-én és szeptember 1-jén, 2-án lesz az Orvoslás, gyógyítás az ókori Egyiptomban című táborunk dr. Győry Hedviggel. Erre is lehet még jönni, jelentkezni csak azért célszerű előzetesen, hogy elegendő asztalt állítsunk be, hogy jegyzetelni tudjatok.

Szeptember 7-8-9-én pedig nyelvi előkészítő táborunk lesz a 2018-19. tanévben induló nyelvi képzésünkhöz. (Ezt jobbára azoknak ajánljuk, akik egy-két-három éve már hallgattak a hieroglifákról, felismerik a jeleket, rajzolgatják is, de egységes legyen az induló középhaladó évfolyam felkészültsége, tudása, alapjai!)

És - bár már jócskán belenyúlik a szeptemberbe, de 16-án vasárnap a Túlvilági Vezetők III. tábor utolsó napjára kerül sor (Nut Könyve, az Éjszaka Könyve, stb.) 4 x 2 órányi előadás hangzik el azoknak, akik az első két napon júliusban résztvettek, de akik nem tudtak eljönni, most a maradék két könyvet is meghallgathatják.

Jó készülődést Nektek, és várjuk jelentkezéseteket!

Ágnes

 1 2  >