Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem
HÍRLEVÉL

Az Ön email címe:

Keresés
.Adatvédelem
Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Bevezetés

A Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem (továbbiakban Alapítvány) tiszteletben tartja és védi az Ön adatait. Az Alapítvány felelősséggel tartozik az Ön adatainak összegyűjtéséért, tárolásáért és feldolgozásáért. Az adatokat ismeretterjesztésünk jobbá tétele érdekében használjuk fel, és olyan adatokat gyűjtünk, amelyek hozzájárulnak honlapunk továbbfejlesztéséhez. Némely adatot közvetlenül Öntől kérünk el, míg más adatok gyűjtése automatikusan történik. Az Ön által az Alapítvány részére megadott adatokat egy európai szerveren fogják tárolni, és a helyi előírásoknak megfelelően kerülnek feldolgozásra.

Személyes adatok feldolgozásának célja

Az Ön által az Alapítvány részére megadott adatokat és a digitális felületeinken automatikusan gyűjtött adatokat annak érdekében fogjuk felhasználni, hogy működtessük a megfelelő kommunikációt, valamint információkat oszthassunk meg valamennyi kapcsolódási ponton keresztül, amelyekkel rendelkezik.

Kinek van hozzáférése az Ön személyes adataihoz?

Kizárólag az Alapítvány megbízható munkavállalóinak (vagy adatfeldolgozóinknak) adunk hozzáférést az Ön személyes adataihoz, hogy az előzőekben említett célokkal összhangban dolgozzák fel az Ön adatait. Az Alapítvány nem fogja megosztani személyes adatait, többek között az e-mail-címét sem semmilyen harmadik féllel. Továbbá az Alapítvány nem ad hozzáférést harmadik személynek az Ön regisztrált adataihoz.

Az Ön által beküldött vagy az Alapítvány által begyűjtött személyes adatok bármikor megoszthatók bármely harmadik féllel, bírósággal, kormánytestülettel, törvényhozóval, jogérvényesítő irodával vagy bármely egyéb illetékes hatósággal, amennyiben ezt jogban vagy szabályozásokban foglalt követelmények írják elő.

Kommunikáció

Az Alapítvány információs- és szolgáltatási üzeneteket és ajánlatokat fog küldeni Önnek e-mailben vagy más, Ön által megadott elérhetőségen keresztül.

Személyes adatai törlése és a hozzájárulás visszavonása

Ha a továbbiakban már nem kíván ilyen jellegű értesítéseket kapni, bármikor leiratkozhat az e-mailben található link segítségével.

Önnek bármikor jogában áll igényelni annak ismertetését, hogy milyen adatokat tárol Önről az Alapítvány, amennyiben elküldi igénylését a vambery@vambery.net címre.

Az Ön adatai akkor is törlésre kerülnek, ha a legutóbbi 6 hónap során nem használta, a profilja inaktív, vagy ha az adatok nem használhatók arra a célra, amelyet elfogadott adatai megadásakor.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat és a Beleegyezés adatok felhasználásába nyilatkozat módosításai

Az Alapítvány saját belátása szerint időről időre felülvizsgálhatja és frissítheti a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot és a Beleegyezés adatok felhasználásába nyilatkozatot. A módosított változatokat az interneten tesszük közzé. Ezért az Alapítvány javasolja, hogy rendszeresen olvassa Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kapcsolattartási adatok

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Alapítványnyal e-mailben: vambery@vambery.net

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat frissítésére utoljára 2018 májusában került sor.