Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem
HÍRLEVÉL

Az Ön email címe:

Keresés
.Nyitólap
Üdvözöljük a Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem weboldalán!

Kedves Hallgatóink, Barátaink!

 

Ma van a naptári év és az első félév utolsó tanítási napja a Vámbéry-n. Legközeleb majd egy hónap múlva (január 12-én) találkozunk újra.
Készülődünk az ünnepekre, készülődünk az szilveszter éjszakai számvetésre, az újévi fogadalmak megtételére.

Jó évet zártunk a Vámbéry-n, elégedettek lehetünk! Elindult az új nyelvi képzős évfolyam, az Egyiptomi szombatokon a régi Hallgatók mellé új, - és legalább olyan lelkes, mint a régiek! - Hallgatók érkeztek, a táborok nagyon sikerek voltak.
Tanulmányi szakmai utazásaink is jól sikerültek, sok-sok előadás került ki a megszerzett élményekból, fényképekből, filmekből.

Kicsit megváltozott a Vámbéry arculata, és nem olyan dermesztő hidegek a termek a tanítási napokon, mint tavaly, világításunk is majdnem rendbejött.

Az Emlékkönyvből pár száz darab maradt, remélhetőleg idén karácsonyra még sok kerül ajándékba Egyiptom iránt érdeklődő barátaitok, ismerőseitek, rokonaitok kezébe!

Nagy terveink vannak a jövő évre, és nagy segítséget jelent az az anyagi támogatás, ami az elkövetkezendő tíz évre biztos anyagi hátteret fog biztosítani számunkra. Köszönjük Nektek! Ahogy a Szuezi Csatornát a kisemberek apró adományaiból építették meg, úgy a mi tudományos tevékenységünket a Ti - lehetőségeitekhez mért - támogatásotok segíti.

Folytassuk közös Utunkat a megismerés útján! Az egyiptológia nyújtson Nektek annyi és olyan gyönyörűséget, ami segít elviselni azt a kísérteties világot, amely körülvesz minket.

Kellemes ünnepeket, fenyő-, fahéjas forralt bor és frissen sült beigli illatát, barátságos fényeket, kedves társaságot és időt, időt, időt kívánunk Nektek!

a Vámbéry-s Lányok